Tiết lộ động trời của Gennifer Flowers:


Cựu Tổng thống Bill Clinton nói với Gennifer Flowers rằng bà Hillary Clinton là người “ lưỡng tính”

Gennifer đã từng khuấy đảo dư luận khi công bố mối quan hệ của cô và Cựu Tổng thống Bill Clinton, lúc này ông vẫn đang là ứng cử viên cho chức Tổng thống hồi năm 1992. Và lần này, có lẽ cô đã vô tình khởi đầu cho một đề tài tranh cãi mới.

 – Người phụ nữ đã từng khuấy động dư luận khi làm dấy lên một trong những vụ tai tiếng lớn nhất trong lịch sử của các vị Tổng thống một lần nữa đã trở lại. Gennifer Flowers, người tình cũ của Cựu Tổng thống Bill Clinton đã châm ngòi nổ cho một quả bom mang tên: giới tính của bà Hillary Clinton, cô cũng tiết lộ rẳng cuộc hôn nhân của bà Hillary Clinton và Cựu Tổng thống Bill Clinton đã bị ảnh hưởng bởi chuyện này.
Photo Courtesy: Alex Wong/Frederick M. Brown/ Entertainment/News/Getty Images, FameFlyNet
Gennifer đã từng khuấy đảo dư luận khi công bố mối quan hệ của cô và Cựu Tổng thống Bill Clinton, lúc này ông vẫn đang là ứng cử viên cho chức Tổng thống hồi năm 1992. Và lần này, có lẽ cô đã vô tình khởi đầu cho một đề tài tranh cãi mới.
Trong một lần trả lời phỏng vấn cho tờ Daily Mail, Gennifer đã nói: “Những gì tôi biết là qua lời kể của Bill, anh ấy đã nói với tôi rằng anh ấy phát hiện ra Hillary là người lưỡng tính và anh ấy cũng không quan tâm đến điều đó mấy.”
Cô không nói gì thêm về giới tính của bà Hillary, cô chỉ nói về cuộc hôn nhân của vị Cựu Tổng thống: “Mối liên kết giữa hai người họ rất mạnh mẽ và tôi chưa bao giờ nghĩ rằng cuộc hôn nhân của họ là một cuộc hôn nhân theo kiểu truyền thống cả.”
Nếu những gì Gennifer tiết lộ là sự thật thì cách mà cô nói về cuộc hôn nhân của vị Cựu Tổng thống – hôn nhân phi truyền thống – là một cách nói ngầm khẳng định về giới tính của bà Hillary.
Gennifer Flowers đang hỗ trợ cho bà Hillary Cilton chạy đua cho chức vị tổng thống. Mặc dù họ từng là kẻ thù trong quá khứ, Gennifer nói: “Tôi rất muốn được nhìn thấy một nữ tổng thống nắm quyền.”
 Sau tất cả những gì mà Gennifer nói với giới báo chí, bà Hillary chắc chắn sẽ không muốn trả lời bất cứ câu hỏi nào về vấn đề nhạy cảm này.
Linh Nguyễn (Theo hollywoodlife.com)

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/ex-mistress-gennifer-flowers-bill-clinton-2286765

Bill Clinton’s ex-mistress Gennifer Flowers claims they’d still be together if not for Chelsea – and Hillary is bisexual

She refused to meet him again when he contacted her in 2005, but now regrets her decision and wants to “sit down and talk”

Claims: Gennifer Flowers
Claims: Gennifer Flowers
Getty Image

Bill Clinton’s former mistress has claimed that if it was not for the birth of his daughter Chelsea they would still be “together today”.

Singer Gennifer Flowers, who had a 12-year affair with the former US president in the 80s and 90s, revealed she refused to meet him again when he contacted her in 2005, but now regrets her decision and wants to “sit down and talk”.

The 63-year-old also made extraordinary claims that Clinton’s wife Hillary was bisexual.

Gennifer became one of the most high-profile mistresses in America after phone recordings of her and Clinton surfaced during his 1992 election bid.

Bill Clinton wipes his eyes as his wife Hillary looks on
United: Bill and Hillary Clinton
Getty Images

She said: “We have unresolved issues it would be nice to sit down and talk about.

“He was the love of my life and I was the love of his life. You don’t get over those things.

“He was so adamant about wanting to talk. It wasn’t that I didn’t want to see him.

“I was just afraid. If we had the opportunity to visit each other, I’m not saying the romance would be rekindled but we will always have something.

“Bill and I would be together today if it wasn’t for politics. It was me, Bill and Hillary. Then they had Chelsea and the stakes got too high.”

Initially Clinton, now 67, denied the relationship and went on US TV with Hillary, now 65, alongside him to say it was a lie.

But six years later he finally admitted it.

Gennifer also said she was not surprised by claims Hillary had an affair with married female aide, Huma Abedin, 37.

She said: “I just know what Bill told me and that was that he was aware Hillary was bisexual and he didn’t care. He should know.”

Chelsea Clinton
Daughter: Chelsea Clinton
Reuters

Gennifer claimed Hillary, whose daughter Chelsea is now 33, only stayed with Clinton because she wanted to become president.

She told the Daily Mail website: “That was her reason. I would have thrown his clothes out on the lawn.”

Clinton was also mired in scandal when news of his ­infamous affair with Monica Lewinsky broke in 1998 in the aftermath of a sexual harassment case against him.

Following her own fling Gennifer wrote a tell-all-book, appeared naked in Penthouse magazine and now writes a sex advice column.

She said: “I don’t regret telling the truth. It was a defining moment in American culture and to an extent I paid a high price for my honesty.”

Advertisements

About Thiên Hạ Sự

Trang mạng lập nên để phản bác mọi xuyên tạc sự thật trong cộng đồng hải ngoại và nội địa Việt Nam
This entry was posted in Muc Lục, Tài Liệu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s